Posledné články
· Futbalové osobnosti ...
Facebook Like


Hierarchia článkov
Články - úvod » Futbal » Futbalové osobnosti tipujú finále Ligy majstrov
Futbalové osobnosti tipujú finále Ligy majstrov

 

Futbalové osobnosti tipujú finále Ligy majstrov.

 

Prestížne finále Ligy majstrov, v ktorom o najcennejšiu trofej zabojujú dva madridské kluby, má podľa slovenských futbalových legiend jednoznačného favorita...

Po prvý raz v 59-ročnej histórii najprestížnejšej klubovej súťaže sa vo finále stretnú dva tĽubomír Luhový verí väčšej skúsenosti. "Mám pocit, že v histórii sa ešte nestalo, že by sa z jedného mesta vo finále stretli dva celky. To je jedna a fantastická udalosť. Real bol prvú polsezónu taký všelijaký, ale tréner Ancelotti dal hre väčší pokoj. Na druhej strane Atlético predvádza jeden kvalitný ofenzívny futbal plný vdretej práce.

Tí hráči pracovali v kuse, takže z tohto pohľadu vidím finále ako vyrovnané," myslí si bývalý kráľ strelcov v československej aj slovenskej lige. Kľúč k úspechu vidí skôr v tímovej hre ako v individualizme. "Nebude to iba o Ronaldovi a Costovi, bude o obidvoch tímoch ako celkoch, pretože predvádzajú kvalitný futbal. No misky váh prikláňam k väčšej skúsenosti, teda Realu Madrid," povedal Luhový.

 

Rozhodujúci duel o trofej je na programe v sobotu o 20:45 na Estádio da Luz v Lisabone. Madriské finále bude rozhodovať holandská trojica na čele s Björnom Kuipersom. Na čiarach mu budú pomáhať Sander van Roekel a Erwin Zeinstra. Pozíciu štvrtého arbitra zaujme Cüneyt Çakir z Turecka. Za bránkami budú stáť ďalší Holanďania Pol van Boekel a Richard Liesveld.

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2010 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.
Design by WINSTAVKY & Code by TNS. © Copyright Winstavky.cekuj.net